Maurleiren

Maurleiren er med på å bygge, drifte og river leiren. Som maur blir du med på et arbeidslag hvor du kan bruke dagene sammen med folk du kjenner, eller bli godt kjent med nye. Maurene bor i maurtua og her lover vi god stemning, sjokolade og leirbål. Oppgavene maureen gjør er veldig varierte og morsomme. Det kan være alt fra å laste leirutstyr, bygge portal eller lage dans ....

Arbeidslag 

For å organisere maurarbeidet best mulig, samtidig som det skal være sosialt og gøy å være maur, blir maurene delt iinn i arbeidslag.

Arbeidslaget består av rundt 5 maur som utfører oppgaver sammen i løoet av mauruka. Det er og oppgaver som krever flere enn 5 maur. Da vil flere arbeidslag jobbe sammen. Som en del av et arbeidslag i maurtua får du en unik mulighet til å få nye venner!

Maur før, under og etter leir

Du velger selv om du vil være maur før, under, etter kretsleire når du melder deg på. Du kan være mau hele perioden og få den ultimate maur-opplevelsen. Det er også mulig å være maur før og etter og være deltaker under.  Dette er helt opp til deg.