Bål, grue, og matlaging
-
Dersom det ikke blir innført bålforbud vil det være lov å tilberede mat på bålpanne, grue, grill, i tønner og lignende.
-
Alle må ha med kokeapparat med gassbluss og gass til matlaging i bakhånd, i tilfelle det blir bålforbud. Slik unngår vi at gruppa står uten tilberedingsmuligheter ved et eventuelt bålforbud.
-
Det er lov til å ha bål på gruppeområdet for leirbål, så lenge det ikke blir innført bålforbud. Bålet må enten være på en bålplass dere graver ut, i en bålpanne eller lignende. Graver dere en bålplass må hullet fylles opp igjen og torven legges tilbake ved leirens slutt. Ta gjerne med en gnistfanger til bålpannen. Følg regler for bålfyring, ha nok vann og brannslukningsutstyr tilgjengelig.
-
Dere kan hente ved til leirbål på leirområde. Anvisning gis ved adkomst leir.
-
Mathenting
info kommer
Meny
Til alle retter vil det også være diettvennlige alternativer for dere som har meldt inn behov for det.
-
Hamburger og bakt potet med rømme og mais
-
Pasta bolognese med salat
-
Laks med agurksalat, revet gulrot og poteter
-
Taco med kylling- eller svinekjøttedeig med diverse
-
Ferdigstekt kyllinglår med ris og agurksalat
-
haikemat
-