Placeholder text
Til innhold
E' DU ME'?KFUK-KFUM-speidere

  • Program

    • Dag for dag

    • Aktiviteter
      • Haik
      • Lederprogram

    • Leirmeny
      • Bli en proff oppvasker!

    • Leirsang 2024

  • Bli med

    • Påmelding og priser

    • Pakkelister
      • Pakk leirsekken

    • Helseskjema

  • Informasjon

    • Leirområdet

    • Informasjon til gruppene
      • Ting å huske på
      • Mat på leir
      • For besøkende
      • Etter leir

    • Leir ABC

    • Viktige telefoner

    • Hvem lager leiren?

  • Leirbutikk

  • For internationals

  • Søk
Meny
  • Informasjon
    • Informasjon til gruppene
      • Søk
      • Ting å huske på
      • Mat på leir
      • For besøkende
      • Etter leir
  • Informasjon
  • Informasjon til gruppene
  • Mat på leir

Her kan du se informasjon om mat på leir.

LEIRMENY

 

  • Mathenting

    Matutleveringen (ved butikken) vil vil ha 4 åpningstider. Vi håper at dere bare henter det dere trenger, og heller går to ganger dersom dere ønsker mer mat. Det vil også være mulig å levere inn igjen ting dersom dere har hentet ut mer enn dere trenger, #spisoppmaten. 

     

    Åpningstider for mathenting
    FrokostLunsjMiddagKvelds
    Man. 5. aug.--1500-16001730-1830
    Tirs. 6. aug.0730-08301100-12001500-16001730-1830
    Ons. 7. aug.0730-08301100-12001500-16001730-1830
    Tors. 8. aug.0730-08301100-12001500-16001730-1830
    Fre. 9. aug0730-08301100-12001500-16001730-1830
    Lør. 10. aug.0730-08301100-12001500-16001730-1830
    Søn. 11. aug.0730-0830---

     

    Mathenting skjer på baksiden ac Coop Prix (i butikkens lagerlokaler).

    Gå gjennom leirportalen ved bedehuset, gå langs lekeplassen. Kryss veien på oppmerket sted og deretter går du på baksiden av butikken. Det er ikke lov å gå gjennom butikken for å hente mat. 

  • Oppvask

    Det er viktig å vaske opp etter måltider for å unngå smitte fra uønskede bakterier. Dersom dere vasker opp riktig, reduserer dere faren for smitte betraktelig. 

    Oppvasken skal bestå av oppvaskvann og skyllevann. Vi anbefaler oppvaskbaljer som rommer en god del vann for å redusere behovet for å bytte vann, og for enklere å kunne vaske store gjenstander. 

    • Oppvaskvannet skal inneholde såpe og skal byttes ut når det begynner å bli skittent. 

    • Skyllevannet skal holde minimum 60 grader. Det skal byttes når det begynner å bli skittent. 

    • Hvis du ikke kan se bunnen i baljen er det på tide å bytte vann.

    • Vask alltid det som er renest først, for eksempel kopper, mugger og bestikk, og det som er mest skittent, som tallerkener og kjeler, til slutt. 

    • Oppvaskhåndklærne skal kun brukes til ren oppvask og skal holdes rene under leiren. 

    Anbefalt utstyr

    • 1 x stor vaskebalje, for eksempel Gildekasse eller lignende størrelse

    • 1 x stor vaskebalje til skyllevann i samme størrelse som til oppvask.

    • 2 x oppvaskkoster

    • 2 x par med oppvaskhansker

    • 4 x oppvaskhåndklær for å kunne bytte underveis

    • Stålull

    • Oppvasksåpe, for eksempel zalo 

    • Rikelig med tørkepapir

  • Bål, grue, og matlaging

    • Dersom det ikke blir innført bålforbud vil det være lov å tilberede mat på bålpanne, grue, grill, i tønner og lignende.

    • Alle må ha med kokeapparat med gassbluss og gass til matlaging i bakhånd, i tilfelle det blir bålforbud. Slik unngår vi at gruppa står uten tilberedingsmuligheter ved et eventuelt bålforbud.

    • Det er lov til å ha bål på gruppeområdet for leirbål, så lenge det ikke blir innført bålforbud. Bålet må enten være på en bålplass dere graver ut, i en bålpanne eller lignende. Graver dere en bålplass må hullet fylles opp igjen og torven legges tilbake ved leirens slutt. Ta gjerne med en gnistfanger til bålpannen. Følg regler for bålfyring, ha nok vann og brannslukningsutstyr tilgjengelig. 

    • Dere kan hente ved til leirbål på leirområde. Anvisning gis ved adkomst leir. 

Publisert 01.03.2024
Sist oppdatert 11.07.2024
Helen Sola Norland
  • Del på:
  • Informasjon

    • Leirområdet
    • Informasjon til gruppene
      • Ting å huske på
      • Mat på leir
      • For besøkende
      • Etter leir
    • Leir ABC
    • Viktige telefoner
    • Hvem lager leiren?
    Rogaland KFUK-KFUM-speidere
    Ytre Eiganesveien 21, 4022 Stavanger
    940 09 491
    post@rogalandspeider.no
    • kmspeider.no
    • Speiderbutikken
    • Facebook
    Design og utvikling: CoreTrek AS
    CMS: CorePublish