Den siste fulle dagen på E` du me`? 2024 er det misjonsdag, og vi inviterer deg til å bli med!

Denne dagen handler om å forstå urettferdighetene i verden, og lære hva vi kan gjøre med det. Vi skal rett og slett tenne gnisten for globalt engasjement gjennom globalmarked og globalløp. Pengene vi samler inn går til prosjektene til KM-Global og Sokndalspeidernes sitt misjonsprosjekt i Madagaskar.  

Misjonsmarked

På misjonsmarkedet samler speidergruppene inn penger med for eksempel vaffelsalg, fletting av hår, massasje, morsomme aktiviteter og mye mye mer.

Her er det bare kreativiteten som setter grenser for hva de kan gjøre, og du er invitert med på festen!

Misjonsmarkedet er fra kl. xx-xx

Misjonsløp

Før misjonsmarkedet arrangerer vi misjonsløp fra klokka xx-xx. Du er hjertelig velkommen til å delta eller til å være heiagjeng!

Under misjonsløpet løper speidere, ledere og de som vil, til inntekt for globalaksjonen og prosjekt Madagaskar. De som skal løpe samler sponsorer i forkant av løpet. Sponsorene kan sponse med rundebeløp eller et fast beløp.

Misjonløpet er underholdning i seg selv. Mange av speiderne kler seg ut eller forflytte seg på uvanlige måter. Tidligere har vi gått baklengs, trilla noen i trillebåre, bært noen i hengekøye, gått på treski, krabba og mye annet gøy.