Den siste fulle dagen på E` du me`? Kretsleir 2024 er markedsdag! Denne dagen handler om å forstå urettferdighetene i verden, og lære hva vi kan gjøre med det. E` du me` - å jobber for globalt engasjement gjennom misjonsmarked og misjonsløp. Pengene vi samler inn går til prosjektene til KM-Global og Sokndalspeidernes sitt misjonsprosjekt på Madagaskar.

Misjonsmarked

På misjonsmarkedet samler speidergruppene inn penger til KM-Global og "prosjekt Madagaskar" med for eksempel vaffelsalg, fletting av hår, massasje, morsomme aktiviteter og mye mye mer. Her er det bare kreativiteten som setter grenser! Det kan være lurt å starte med en idémyldring før leiren så dere har tid til å forberede deres salgsbod eller aktivitetet. 

Misjonsløp

Under misjonløpet løper speidere, ledere og de som vil, til inntekt for globalaksjonen og prosjekt Madagaskar. De som skal løpe samler sponsorer i forkant av løpet. Sponsorene kan sponse med rundebeløp eller et fast beløp. 

Det er kjempekult om gruppa eller enkeltspeidere løper med kostymer! Det kan for eksempel være karakterer fra filmer, dyr eller å male kule tekster på t-skjorter. Det kan også være gøy å "løpe" på alternative måter, for eksempel ved hjelp av trillebår, gå baklengs, stupe kråke eller noe helt annet. 

Det vil bli delt ut heder og ære på misjonsløpet.