Etatene er grupper med stab som har ansvar for å gjennomføre forskjellige deler av en kretsleir. Lederne i etatene sitter i leirkomiteen, og sørger for at alle etatene samarbeider og hjelper hverandre. I alle etatene er det mindre komiteer som har konkrete oppgaver, for eksempel foto, strømforsyning, eller haikeruter.

Alle etatene trenger flinke frivillige som har lyst til å skape en god leir! Det er behov for alle slags folk, med all slags kunnskap. Les mer om hver av dem under og  meld din interesse ved å klikke på lenken nederst på siden.  

Bli med som stab!

Program

Er du klar for å fylle leiren med aktivitet? Program-etaten sin oppgave er å fylle leiruken med spennende aktiviteter, utfordringer, og opplevelser for speiderne både dag og kveld. Under program ligger blant annet PF-kro, speiderprogram, leirfres, roverprogram, forkynnelse og andre kule muligheter. 

Teknisk 

Har du lyst til å få leiren til å gå rundt? En kretsleir er en liten by. Teknisk etat sørger for at all infrastruktur som trengs for å bosette 500 deltagere i Bjerkreim er på plass. Dette inkluderer blant annet strøm, vann, drenering, parkering, og andre praktiske problemstillinger.

Fellestjenester

Fellestjenester er et viktig knutepunkt for leirorganisasjonen. Fellestjenester har ansvar for blant annet påmelding og innkjøp av materiell. Kommunikasjonskomiteen formidler informasjon, inspirasjon, og innhold fra leiren før, under, og etter kretsleir. Sanitet styrer helse og hygiene.

Intendantur 

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Intendantur skal sørge for at alle deltagere er gode og mette under leiren. Etaten skal drive stabsmessen for alle de flotte frivillige underveis i leiren, og kanskje viktigst av alt; sørge for at de får nok te og kaffe.